Föreningen inbjuder medlemmar och andra till kvällsträffar av olika karaktär, det kan vara föreläsningar om ämnen som är intressanta för villaägare, men det kan också vara träffar av social natur, exempelvis vinprovning, musikunderhållning, m.m. 

MN.jpg

MIKAEL NEUMANN UNDERHÅLLER

Föreningen har äran att presenter Mikael Neumann vår specielle näsetunderhållare. Fredagen den 12 april i Ljungkyrkans lokaler kl 18.00. Kom och lyssna. Mikaels rubrik för kvällen är “ En man med gitarr, enmansshow med musik varvat med glada minnen, lek och allvar”. Entrén är endast 130 kr per person för medlemmar och medföljande. Övriga betalar 160 kr och då ingår medlemskap i Ljungens Villaägarförening för 2019. I priset ingår fika i pausen. Begränsat antal platser.

Anmälan sker genom inbetalning av 130 kr eller 160 kr per person till

Bankgiro 694-5125, OCR 20651

SWISH: 123 265 5629, ange namn.

Vinprovning

För första gången i föreningens historia anordnade vi den 12 april 2018 en mycket trevlig vinprovning under ledning av Mats Strömberg. Vi provade 4 viner av druvan Syrah och åt en tallrik med god mat.

IMG_0961.JPG
IMG_0959.JPG
IMG_0965.JPG

 

 

 

 

 

 

 

Sveriges+bästa+dansgolv.jpg

Måndagen den 6 november hölls en inspirerad berättelse och bildvisning för en fullsatt publik om den legendariska restaurangen och dansbanan Nyckelhålet. Det var Christian Kindblad som visade bilder och berättade. Eftersom alla inte fick plats kommer fler tillfällen att erbjudas senare. Arrangemanget skedde i samarbete med kulturföreningen Calluna. 

Föreläsning under rubriken "En vandring i Höllviken från förr".

Torsdagen den 17 augusti resp. torsdagen den 24 augusti hölls bildvisning och presentation av Ingemar H Johansson.  Arrangemanget gjordes i samarbete med kulturföreningen Calluna. Båda bildvisningarna blev fullbokade och mycket uppskattade. Med anledning av det stora intresset planerar vi fler omgångar. Vi återkommer med tid och plats när detta kan ske.

Kom gärna med förslag på föreläsningar,  kvällsträffar, maila oss!