Ljungens Villaägareförening

Föreningen bildades redan 1927 av dåtidens sommarboende. Föreningen är numera en förening för alla villaägare. Vårt upptagningsområde är Höllviken, Kämpinge, Rängs sand och Ljunghusen mellan kanalen och Rådjursvägen. Vi har ca 850 medlemmar, men vill bli fler. Vi engagerar oss för Dig och vill tillvarata och tillgodose Dina lokala intressen. Läs om våra medlemsrabatter och aktiviteter under respektive rubrik.

Vill Du bli medlem?
Gå in under rubriken Om oss/kontakt och lämna Dina kontaktuppgifter så skickar vi ett inbetalningskort på 130 kr för 2019. Välkommen som medlem!

Redan medlem?
Glöm inte att maila oss din e-postadress till info.ljungensvillaagare@gmail.com så att vi kan skicka medlemsinfo till dig.

Väderprognos för Höllviken - klicka på bilden för att se kommande dagars väder

Nyheter!

Mikael Neumann underhåller fredagen den 12 april kl 18.00 I Ljungkyrkans lokaler. Läs mer under kvällsträffar.

MN.jpg

Klitterna påverkas av byggnation

IMG_1628.JPG
DSCN8566.jpg

I samband med transporter i samband med byggnation av den nya restaurangen har åverkan skett på klitterna. Ljungens Villaägareförening har sedan starten på 1920-talet värnat extra mycket om den unika stranden. Enligt uppgift finns det en plan för återställandet av naturvärdena. Vi följer utvecklingen noga. Läs föreningens PM som sänts till kommunen under rubriken Opinion.

Veckans Affärspartner!

Höllviken Cykel
Inled våren med att skaffa en ny cykel. Som medlem får Du 25 % rabatt på tillbehör vid köp av en ny cykel. Läs mer under rubriken Medlemsrabatt.