Ljungens Villaägareförening

Föreningen bildades redan 1927 av dåtidens sommarboende. Föreningen är numera en förening för alla villaägare. Vårt upptagningsområde är Höllviken, Kämpinge, Rängs sand och Ljunghusen mellan kanalen och Rådjursvägen. Vi har ca 850 medlemmar, men vill bli fler. Vi engagerar oss för Dig och vill tillvarata och tillgodose Dina lokala intressen. Läs om våra medlemsrabatter och aktiviteter under respektive rubrik.

Vill Du bli medlem?
Gå in under rubriken Om oss/kontakt och lämna Dina kontaktuppgifter så skickar vi ett inbetalningskort på 130 kr för 2019. Välkommen som medlem!

Redan medlem?
Glöm inte att maila oss din e-postadress till info.ljungensvillaagare@gmail.com så att vi kan skicka medlemsinfo till dig.

Väderprognos för Höllviken - klicka på bilden för att se kommande dagars väder

Nyheter!

IMG_1628.JPG
DSCN8566.jpg

Klitterna påverkas av byggnation

I samband med transporter i samband med byggnation av den nya restaurangen har åverkan skett på klitterna. Ljungens Villaägareförening har sedan starten på 1920-talet värnat extra mycket om den unika stranden. Enligt uppgift finns det en plan för återställandet av naturvärdena. Vi följer utvecklingen noga. Läs föreningens PM som sänts till kommunen under rubriken Opinion.

Nyårsdopp den
1 januari 2019
kl 12.00

IMG_7734.JPG

Det nya året inleddes av modiga friskusar som hoppade i det 5 gradiga vattnet. Tre priser delades ut och alla bjöds på kaffe med bulle. Arrangemanget drog till sig många åskådare som applåderade deltagarna och alla hade det trevligt. Vi ses den 1 januari 2020 kl 12.00, eller hur…?

Veckans Affärspartner!

Madame Fleur
10 % rabatt på ordinarie priser. Läs mer under rubriken Medlemsrabatt.